Yürüyen Merdivenleri Kimler Tercih Eder?

Yürüyen Merdivenleri Kimler Tercih Eder?

Eşyalarınız Ağırlık Yapmasın

Yaşlılar, hamileler, engelliler veya hareket kısıtlılığı bulunan diğer insanlar tarafından tercih edebilen yürüyen merdivenler, merdiven çıkmak istemeyen sağlıklı insanlar tarafından da kullanılabilir. Yürüyen merdivenlerin işlevsel olması özellikle insanların yanlarında bavul taşıdıkları havaalanı, otobüs terminalleri gibi alanlarda önemli bir hayat kolaylaştırıcı olarak işlev görür.

Tek Noktadan Çoklu Çözüm

Yürüyen merdivenler sayesinde insanlar yanlarında bulundurdukları eşyaları merdivenlerden çıkarırken zorlanma durumunda kalmazlar. Yürüyen merdivenler ile katlar arasındaki geçiş, insanların herhangi bir harekette bulunmadan gerçekleştirebilmesine olanak tanır. Birçok avantaja sahip olan yürüyen merdivenler tek noktadan temin edilebilir.

Ücretsiz Teknik Destek

Merdiven üreticileri yürüyen merdivenlerin mekanik akranlarından aksesuarlarına kadar tüm donatıları bir arada bulundururlar. İnşaat halindeki veya mevcuttaki binaları yürüyen merdiven aksamını monte edilebilir. Tüm binalarda kullanılabilen yürüyen merdivenlerin montaj ve satış sonrası bakım onarımları tek bir firma tarafından yapılabilir. Üretici firmalar genel olarak satış sonrası destek hizmeti de verirler. Yürüyen merdivenlerin garanti süresi kapsamında ücretsiz olarak bakım ve onarımlarını yapılması mümkündür. Bu sayede herhangi bir ek ücret vermeden teknik destek alabilirsiniz. Garanti kapsamının dışında kalan yürüyen merdivenler için de bakım desteği veren firmalar, uygun ücretler ve yıllık anlaşmalar ile merdivenler üzerinde oluşabilecek tüm problemlere anında müdahale edebilirler. Tüm hizmetler, insanların yoğun olduğu saatlerde değil, bakım ve onarım için özel olarak belirlenen saatlerde yapılır.