En Ucuz Umre Fiyatları

En Ucuz Umre Fiyatları

Umre Tur Fiyatlarına Dahil Olan Hizmetler

En Ucuz Umre Fiyatları konusunda 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Emir Turizm firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Eğer bu konuda konaklama ve fiyat bilgisini merak ediyorsanız size sayısız alternatif sunuyoruz. Örneğin; İki kişilik odada tek kişi fiyatı 1600tl - 3 kişilik odada kişi başı 1550tl fiyat alternatiflerine; İstanbul Medine gidiş, Mekke – Medine ara geçişi ve Cidde - İstanbul dönüş seferleriyle ulaşabilirsiniz. Yanı sıra Hilton oteli veya farklı konaklama alanları gibi hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Bunun için href=" target="_blank" > web sitemizdeki alternatifleri inceleyebilirsiniz.

Vize işlemleri,

Seyahat sigortası,

Yurtdışı çıkış harcı,

Gidiş-dönüş uçak bileti,

Seyahat seti,

Transferler,

5 yıldızlı otellerde konaklama- Açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ( Ramazan’da sahur iftar ), 5 litre zemzem suyu, Bay ve bayan hocalarımızla dini hizmetler,

Programdaki ziyaretler Ve Emir Turizm rehberlik hizmetlerinin tümü tur fiyatlarına dahildir. Diğer yandan Program dışı geziler, Otel ekstraları,30 kg.’dan fazla bagaj ücreti tur fiyatlarına dahil edilemez.

Hac Ve Umre Seyahati İçin Gerekli Evraklar

Umre seyahati için gerekli evraklar; yeni çipli pasaport, nüfus cüzdanı fotokopisi, tüketicinin, kendisinin veya akrabasının tam teşekküllü devlet hastanesinden alacağı 10 günlük resmi kurul raporu gerekmektedir. Tur sırasında konukların programa uymaması durumunda Emir Turizm mesul tutulamamaktadır. Hizmet sırasında acente hizmet kapsamındaki otelleri veya ulaşım araçları muadilleriyle değişkenlik gösterebileceği gibi ziyaret sıralaması da değiştirebilir. Tüketici bu değişiklikler neticesinde rezervasyonunu iptal edip, tüketilmeyen hizmet bedellerini iade alma hakkına sahiptir. Konuklar ; (rehber, tesis, acente ve ulaşım aracı) satın alınan hizmetle ilgili bildirdiği kurallara uyacağını kabul eder.