YongnuoLed Işık Çeşitleri

YongnuoLed Işık Çeşitleri

Son günlerde yayıncılar tarafından adı sıkça söylenen Yongnuoled ışık aslında kamera sektöründe geçirilen uzun yılların tecrübesinin bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Uzun yıllar boyunca kameralar için donanımlar üreten Yongnuo firması ilk olarak adını flaşları ile duyurdu. Güçlü etkiye sahip olan flaşları ile yakalanan fotoğrafları doğru şekilde aydınlatmayı başaran firma ilerleyen zamanda kamera lensi ve led ışık sektörüne girdi. Ürettiği flaşlar ve merceklerin tam bir fiyat performans ürünü olması dolayısıyla sıklıkla tercih edilen firma son dönemde ise led ışıkları ile dikkat çekiyor. 2015 yılında Canon bünyesine katılmasının ardından daha çok flaş ve ışıklandırma sektörüne eğilen firma ayarlanabilir led ışıklarda devrim yaratmayı başardı.

YongnuoLed Işık Modelleri

Profesyonel olarak kayıt yapılan pek çok alanda sıklıkla tercih edilen Yongnuoled ışık piyasaya sürdüğü pek çok çeşidi ile her türlü ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor. Bildiğimiz anlamda ayaklı genel alanda doğal ışık olmasını sağlayan çeşitlerin yanı sıra son dönemde daha küçük led ışık çeşitlerini de piyasaya sürdü. Bu ışıklar küçük kameraların veya telefonların üzerine yerleştirilerek daha küçük alanların ışıklandırılmasını sağlamaktadır.

YongnuoLed Işık Özellikleri

Özellikle küçük alanlarda yayın yapan internet yayıncıları veya bloggerler tarafından sıklıkla tercih edilen bu ışıklar tam bir fiyat performans ürünü olarak kullanıcısını memnun etmeyi başarıyor. Ayrıca piyasaya sürükleri yuvarlak ışıkların ortasında yer alan düzenek ile kameranızı veya telefonunuzu bu bölgeye rahatlıkla yerleştirerek kayıt almanızı sağlamaktadır.Işığın kolay ve hızlı şekilde değiştirilebilmesi için bir uzaktan kumandaya sahip olan bu ürünler özellikle birden fazlasının bir arada kullanılması sırasında senkronize ışık ayarlanmasını kolaylaştırıyor. Kısaca Yongnuoled ışık çekim veya yayın yapmak isteyen ister profesyonel isterse amatör herkesin vazgeçilmezi olmayı başaran bir ürün.