Dondurulmuş Mantı Yapımı

Dondurulmuş Mantı Yapımı

Her daim farklı lezzetlere açık olan insanların tüketmekte olduğu hamur işleri ülkeden ülkeye farklılık ve benzerlikler taşımaktadır. Frozen Ravoli diğer adıyla dondurulmuş mantı İtalyan usulü kullanılarak bambaşka bir lezzete dönüştürülmüştür. Anavatanı İtalya olan Ravoli yemeği ülkemizde tüketilmekte olan mantıya görünüm itibariyle benzese de içeriği bakımından oldukça farklıdır. Hem içinde kullanılan hem mantı hamurunda kullanılan malzemeler ve bu malzemelerle kullanılan malzemeler oldukça farklılık göstermektedir. Ortaya ise mükemmel bir lezzet çıkmaktadır. Bu mükemmel lezzeti restoranlardan bulmak oldukça zordur. Bu zorluğu aşabilmek için dilerseniz sizlerde internet sayfaları üzerindeki ilgili online firmalardan sipariş edebilirsiniz. Dondurulmuş mantı da çığır açan Ravoli sizler için de mükemmel bir deneyim olacaktır.

Ravoli Nedir?

Ravoli İtalyan usulü bir mantı çeşididir. İçeriğindeki sosunda kullanılan farklı malzemeler nedeniyle Türk usulü mantılar da bir hale farklı bir lezzete sahiptir. Bu nedenle ülkemizde de kendine geniş bir yer bulan farklı bir lezzettir. Pizza gibi İtalya’nın çok sevilen ve çok tüketilen bir yemeğidir. İçeriğinde balkabağı, fesleğen, lor peyniri tozlu ile hazırlanmış olan bir iç bulunmaktadır. Ancak sadece içiydi özetlemek mümkün değildir. Ravoli iyi yapan kendi içeriği hem de sosudur. Özenle hazırlanan Ravoli ülkemizde lokantalarda ve farklı alanlarda bulabileceğiniz bir lezzet değildir. Bu nedenle lezzetini denemek isteyenler internet sitemize giriş yaparak Rofezen Ravoli yani dondurulmuş Ravoli alarak bu lezzeti en taze şekliyle mutfaklarına taşıyabilirler

Dondurulmuş Ravoli Nasıl Pişirilir?

Pişirmesi yönü ile Frozen Ravoli Türk mantıların dan çok farklı değildir. Türk mantıları ile aynı şekilde derin dondurucudan çıkarılan paket kaynar suya atılarak tercihe göre 6 8 dakika aralığında pişirilerek düşmesinin ardından soğuk soğuk su ile yıkanır mı sahilde diri bir halde servis tabaklarına koyulur. Yine içeriğinde balkabağının bulunmuş olduğu bir sos hazırlanarak sos yeşillikle birlikte yemeği süsleyerek servise sunulur.